Vem vet, kanske Guide Michelin hittar ut till Mitt Skåne…

På Elisefarm blir du bortskämd med en ständigt varierande meny tillagad med fingertoppskänsla på de lokala råvaror som är bäst för dagen. Vi drivs av vår passion till mat, service och vin. Vi vill alltid skapa en gästupplevelse i världsklass.
Njut av frukost, stans kanske bästa brunch, lunch, herrgårdslunch, fika eller trerätters middag.
Vad du än väljer – En oförglömlig smakupplevelse!

Hållbar matfilosofi

Vår matfilosofi bygger på lokala råvaror och säsong. Vår Köksmästare Robin Hägneryd har lång erfarenhet från välkända restauranger.

Vi sätter stort värde på en att alltid ge en fantastisk service och kompletterar den magiska maten med god dryckeskunskap. Vi på Elisefarm ser fram emot att hälsa er välkomna till vår restaurang orangeriet.

Köksmästare – robin@elisefarm.se

Varje måltid ska vara en upplevelse!

Vi är måna om att sätta gästen i fokus och att ge något utöver det man räknat med  ”gästen är här till fest”! Målet är att bli ”Best in Class” och att sätta Elisefarm på den gastronomiska kartan! Vem vet kanske Guide Michelin hittar ut till Mitt Skåne!

Ge bort en smakupplevelse…

Visste du om att vi säljer presentkort på Elisefarm? Ge bort en magisk måltid i present. Här kan du köpa presentkort online och få det levererat via mail eller hem i brevlådan.
Vi i receptionen hjälper gärna till, kontakta oss via mail eller telefon!

+46 (0) 413 330 70 / info@elisefarm.se