Vem vet, kanske Guide Michelin hittar ut till Mitt Skåne…

På Elisefarm blir du bortskämd med en ständigt varierande meny tillagad med fingertoppskänsla på de lokala råvaror som är bäst för dagen. Kökschef Stephen Radcliffe och hans team drivs av sin passion till mat, service och vin. Vi vill alltid skapa en gästupplevelse i världsklass. Njut av frukost, stans kanske bästa brunch, lunch, herrgårdslunch, fika eller trerätters middag.
Vad du än väljer – En oförglömlig smakupplevelse!

Hållbar matfilosofi

Vår matfilosofi bygger på lokala råvaror och säsong. Vår köksmästare Stephen Radcliffe är skolad i det franska och spanska köket med lång erfarenhet från restauranger såväl i Sverige som utomlands.

Under sin tid i Australien var smakinfluenserna “australasian” men väl tillbaka säger han “trots att jag kämpar med mörkret och kylan i Sverige så älskar jag de svenska råvarorna, smakrikedomen och traditionerna med inläggningar, konservera, sylta, torka och röka”.  Matlagningen bygger på enkelhet och nyfikenhet med mycket smak i fokus. Stephens menyer utgår från säsongens råvaror och tre ingredienser som tillagas och smaksätts på olika sätt. Det hela handlar om balans mellan smakerna sött, salt, surt, beskt och umami.

Vår duktige restaurangchef Russel Taylor & hans team kompletterar den magiska maten med god dryckeskunskap. Vi på Elisefarm ser fram emot att hälsa er välkomna till vår restaurang orangeriet.

Köksmästare – stephen@elisefarm.se
Restaurangchef – russel@elisefarm.se

Varje måltid ska vara en upplevelse!

Vi är måna om att sätta gästen i fokus och att ge något utöver det man räknat med  ”gästen är här till fest”! Målet är att bli ”Best in Class” och att sätta Elisefarm på den gastronomiska kartan! Vem vet kanske Guide Michelin hittar ut till Mitt Skåne!

Ge bort en smakupplevelse…

Visste du om att vi säljer presentkort på Elisefarm? Ge bort en magisk måltid i födelsedagspresent eller varför inte i julklapp? Här kan du köpa presentkort online och få det levererat via mail eller hem i brevlådan.
Vi i receptionen hjälper gärna till, kontakta oss via mail eller telefon!

+46 (0) 413 330 70 / info@elisefarm.se