Skollov på Elisefarm

Sportlov, påsklov, höstlov & jullov på Elisefarm

Under skolloven sänker vi åldersgränsen i vår spaavdelning så att alla härliga ungdomar får möjlighet att njuta av ledigheten på Elisefarm i vuxet sällskap. Sänkt åldersgräns gäller under specifika tider under vissa datum, det gäller både dagspa, behandlingar samt spapaket med övernattning. Vänligen kontakta oss för att göra din bokning: 

+46 (0) 413 330 70 eller info@elisefarm.se

Sportlov, Februari

Under 21 – 24 februari välkomnar vi ungdomar 12-16 år i vuxet sällskap. Läs mer om vilka paket vi erbjuder längre ner!

Påsklov, April 

Under 11-14 & 19-21 april välkomnar vi ungdomar 12-16 år i vuxet sällskap. Läs mer om vilka paket vi erbjuder längre ner! 

 Höstlov, oktober-november

Under 31 oktober-4 november välkomnar vi ungdomar 12-16 år i vuxet sällskap.

jullov, december

Under x-x välkomnar vi ungdomar 12-16 år i vuxet sällskap.

Semester i Sverige…

Allt är inte precis som vanligt men vi vill ge dig möjligheten att komma iväg från vardagen. Vad passar bättre än en magisk upplevelse på Elisefarm?  Vi tycker att det är minnen och upplevelser med nära och kära som gör livet till de bättre. Nedan kan du läsa mer om hur du kan spendera ditt lov hos oss. Vi ser fram emot att hälsa dig och din familj välkommen till Elisefarm.

Skollov på Elisefarm

Under utvalda datum under skolloven välkomnar vi ungdomar i vuxet sällskap till vår spaavdelning. Ovan kan du läsa mer om vilka datum samt vilken ålder som gäller för respektive skollov. Vårt spa ska fortfarande vara en avkopplande plats, som vuxen behöver du alltid vistas tillsammans med ditt barn. Vänligen observera att dagspa, behandlingar och spapaket för ungdomar endast går att boka under de specifika datum ungdomar har tillgång till vår spaavdelning. Priserna nedan gäller endast för ungdomar 12-16 år. 

Dagspa för ungdom & vuxen

Vid bokning av dagspa får ni tillgång till hela spaavdelningen mellan klockan 09.00-12.00, det gäller utvalda datum under skolloven.

Dagspa för ungdommar går inte att boka online, vänligen kontakta oss för att göra din bokning.

Pris: 395kr för vuxen, 250kr för barn (12-16år)

Behandling för ungdom & vuxen

Duobehandling: Behandlingarna utförs av en och samma spaterapeut i samma rum, ni turas om att få behandling och era fötter ompysslade. 

Vuxen: Ansiktsbehandling + fotbehandling. 
Barn: Aromamassage + fotbehandling. 

Boka genom att kontakta oss. 
Pris:  950kr för ett barn (12-16 år) & en vuxen

Spapaket för ungdom & vuxen

Unna familjen en helhetsupplevelse under lovet och spendera ett dygn på Elisefarm. Njut av en trerättersmiddag i Orangeriet, övernatta med familjen i herrgårdsmiljö. Morgonen efter serverar vi vår härliga frukostbuffé, sedan har ni tillgång till Elisefarms spaavdelningen mellan klockan 09.00-12.00 på avresedagen.

Kontakta oss för priser & bokning!

Magiska behandlingar på Elisefarm

För vuxna: Passa på att unna dig, eller någon du tycker om en magisk behandling, vi erbjuder allt från massage till fransförlängning & spraytan.
Kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja behandling.
För bokning av behandlingar: kontakta oss på +46 (0) 413 330 70 eller info@elisefarm.se