fbpx

Skollov på Elisefarm

Sportlov, påsklov, höstlov & jullov på Elisefarm

Under skolloven(ej sommarlov) sänker vi åldersgränsen i vår spaavdelning så att alla härliga ungdomar får möjlighet att njuta av ledigheten på Elisefarm i vuxet sällskap. Sänkt åldersgräns gäller under specifika tider under vissa datum, det gäller både dagspa, behandlingar samt spapaket med övernattning. Vänligen kontakta oss för att göra din bokning: 

+46 (0) 413 330 70 eller info@elisefarm.se

 Höstlov, oktober-november

Under 30 oktober-3 november välkomnar vi ungdomar 12-16 år i vuxet sällskap. 

Skollov på Elisefarm

Under utvalda datum under skolloven välkomnar vi ungdomar i vuxet sällskap till vår spaavdelning. Ovan kan du läsa mer om vilka datum samt vilken ålder som gäller för respektive skollov. Vårt spa ska fortfarande vara en avkopplande plats, som vuxen behöver du alltid vistas tillsammans med ditt barn. Vänligen observera att dagspa, behandlingar och spapaket för ungdomar endast går att boka under de specifika datum ungdomar har tillgång till vår spaavdelning. Priserna nedan gäller endast för ungdomar 12-16 år. 

Dagspa för ungdom & vuxen

Vid bokning av dagspa får ni tillgång till hela spaavdelningen mellan klockan 08.30-11.30, det gäller utvalda datum under skolloven.

Dagspa för ungdommar går inte att boka online, vänligen kontakta oss för att göra din bokning.

Pris: 395kr för vuxen, 250kr för barn (12-16år)

Behandling för ungdom & vuxen

Duobehandling: Behandlingarna utförs av en och samma spaterapeut i samma rum, ni turas om att få behandling och era fötter ompysslade. 

Vuxen: Ansiktsbehandling + fotbehandling. 
Barn: Aromamassage + fotbehandling. 

Boka genom att kontakta oss. 
Pris:  995 kr för ett barn (12-16 år) & en vuxen

Spapaket för ungdom & vuxen

Unna familjen en helhetsupplevelse under lovet och spendera ett dygn på Elisefarm. Njut av en trerättersmiddag i Orangeriet, övernatta med familjen i herrgårdsmiljö. Morgonen efter serverar vi vår härliga frukostbuffé, sedan har ni tillgång till Elisefarms spaavdelningen mellan klockan 08.30-11.30 på avresedagen.

Pris för 1 vuxen & 1 barn:
2 140 kr i klassiskt dubbelrum
2 340 kr i premium dubbelrum
2 540 kr i superior dubbelrum

Magiska behandlingar på Elisefarm

För vuxna: Passa på att unna dig, eller någon du tycker om en magisk behandling, vi erbjuder allt från massage till fransförlängning & spraytan.
Kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja behandling.
För bokning av behandlingar: kontakta oss på +46 (0) 413 330 70 eller info@elisefarm.se