fbpx

Sveriges Bästa Golfpaket –  Mitt i Skåne!

Golf Digest har rankat Elisefarm som ett av Sveriges Bästa Golfpaket. Hos oss bor du mitt i golfparadiset, boende på banan i herrgårdsmiljö, ett stenkast från första tee. Ställ bilen och njut av bra golf, fantastisk mat, härlig personal, spa och boende i avkopplande herrgårdsmiljö.

Ett paradis för golfaren…

Elisefarms klassiska golfpaket är väldigt omtyckt och kan enkelt bokas online. Önskar du sätta ihop ett eget paket eller är ni en större grupp så rekommenderar vi er att fylla i vår ”golfpaketsförfrågan” längre ner.

I Elisefarms Golfpaket får du njuta av

– Dagsgreenfee
– Tillgång till SPA 17.00-19.00
– Köksmästarens trerätters middag i orangeriet
– Logi & Frukost

Pris: Från 2 095 :- per person / del i dubbelrum.

 

Golfpaket för dig…

Elisefarm har under de senaste åren blivit utsedda till ”Sveriges Bästa Golfpaket” av tidningen Golf Digest, nu har vi även blivit placerade som nr 2 i rankningen av ”Sveriges Bästa Golfhotell”. Det är vi mycket stolta och glada för! Vi är ett familjeföretag och driver allt i egen regi  – golf, mat, spa och hotell – vilket gör att vi kan ha hålla samma kvalité i allt vi gör.

Under 2019 invigde vi 17 nya röda tees och i samband med det flyttade vi fram både herr- och damtee. Det har gjort att banan blivit anpassad för medelgolfaren eftersom man nu har möjlighet att välja tee efter sitt eget hcp. För dig som söker utmaning så har vi kvar ”tävlingsbanan” som du numera spelar från svart tee. 

På Elisefarm finns allt samlat på ett och samma ställe! Vi har 24 fyrstjärniga dubbelrum i lantlig stil, rummen finns på anläggningen i befintliga byggnader, mitt på golfbanan. Vår restaurang Orangeriet är öppen året om och vi följer säsongens skiftningar. Kökschef Robin Hägneryd och hans team drivs av sin passion till mat, service och vin. Vi arbetar med lokala råvaror och vi vill att måltiden ska vara en upplevelse för våra gäster. Vi erbjuder även våra boende gäster en magisk vistelse i vårt Spa och en utomhuspool som är uppvärmd under säsong.

När du väljer att boka ett golfpaket ser du vilka olika paket vi erbjuder för tillfället samt hur priserna varierar. Har du särskilda önskemål och vill sätta ihop ditt egna paket kan du göra en golfpaketsförfrågan nedan.

 Vid bokning av golfpaket

Boka online eller kontakta receptionen på info@elisefarm.se / +46 (0) 413 330 70

Teetime
För att boka teetime ber vi er kontakta oss så snart som möjligt efter att rumsbokningen är gjord. För bokning av starttider behöver vi veta vilken tid och dag ni önskar gå ut.

Bordsbokning
Ni får en middagstid när ni checkar in, har ni önskemål om en speciell tid kontakta  oss gärna.  Eventuella specialkoster & allergier ska anmälas senast en vecka innan ankomst.

Vi tar fram det bästa golfpaketet för er...

Med en komplett anläggning kan vi skräddarsy golfpaketet efter era önskemål!
Är ni en större grupp eller önskar ni mer information samt prisuppgifter?
Fyll i vår Golfpaketsförfrågan så återkommer vi snarast.
Golfpaketsförfrågan

Avbokningsregler

Giltig avbokning sker skriftligt endast via mail info@elisefarm.se under dagen, senast klockan 12.00. Vid avbokning efter 12.00 antas bokning vara avbokad först dagen efter. Följande avbokningsregler gäller om inte annat står i offert/bekräftelse.

Golfpaket – sällskap upp till 9 personer:
Vid avbokning senare än 1 vecka före ankomstdagen debiteras fullt pris. Gäller även restaurangtjänster.

Golfpaket – sällskap på 10 personer eller fler:
Vid avbokning senare än 14 dagar före ankomstdagen debiteras fullt pris. Gäller även restaurangtjänster.