fbpx

Unna dig avkoppling på Elisefarm!

Boka din vistelse genom att maila oss på info@elisefarm.se eller ring receptionen på tel. +46 (0) 413 – 330 70.
Om du är gäst på hotellet och har bokat ett hotellpaket, konferenspaket eller golfpaket så har du tillgång till vårt Spa utan extra kostnad under bestämd tid. Vill du ge bort lyx till någon annan? Vi ordnar presentkort på ett av våra paket eller till ett värde.

Här finner du en avkopplande och rogivande miljö, där du kan njuta av en välbehövlig paus ifrån vardagen. Vi sätter alltid våra gäster i fokus och vill att ett besök på Elisefarm skall ge dig välbehövlig egentid, ökat välmående och en liten guldkant på tillvaron. Här finns det möjlighet att få massage och behandlingar. 

Till vårt SPA är ni välkomna som boende gäst men även som dagspa-gäst.

Spaavdelningen har en mysig inomhus & utomhus -relax samt tre varma källor utomhus, bastu, en ångbastu och tre behandlingsrum. Utanför Herrgården och i anslutning till vår Spaavdelning finns en utomhuspool som är uppvärmd under säsong (maj – september).

Åldersgräns: 16 år. Under skollov sänker vi vanligtvis åldersgränsen till 12 år. Kontakta oss om ni önskar boka in en vistelse under lov.

Ett genuint intresse för mat…

Passa på att njuta av vällagad mat innan eller efter er SPA vistelse. Njut av härlig hotellfrukost, brunch, lunch eller varför inte härlig trerättersmiddag i orangeriet?

Här kan du läsa mer om vilka paket vi erbjuder för dagspa gäster!

Ett genuint intresse för mat…

Passa på att njuta av vällagad mat innan eller efter er SPA-vistelse. Njut av härlig hotellfrukost, brunch, lunch eller varför inte härlig trerättersmiddag i orangeriet?

Här kan du läsa mer om vilka paket vi erbjuder för dagspa gäster!