Evenemang år 2023

Evenemang på Elisefarm år 2023

Under året bjuder vi in till magiska Evenemang på Elisefarm. Nedan finner du årets alla evenemang på Elisefarm, följ länken under ett specifikt evenemang för att läsa mer om just det evenemanget.

Önskar du mer information är du välkommen att kontakta oss på
+46 (0) 413 330 70 eller info@elisefarm.se.

Brunch, varje söndag

Brunchen serveras varje söndag i festsalen, orangeriet samt i loungen. Lyxa till det med en vistelse i vårt spa.

Alla hjärtans dag, 14 Februari

Vi firar kärlekens dag. Ta med dig någon du tycker om och njut av en fast meny , samt ett glas mousserande i rusitk herrgårdsmiljö. Kombinera  med övernattning & spa.

Sportlov, 20 februari

Från och med 20 februari välkomnar vi alla tonåringar  i vuxet sällskap till Elisefarm. njut av SPA, god mat, övernattning eller en runda golf? Boka dagspa eller spapaket

Skaldjursafton,10 Mars

Njut av havets frukter  i form av en skaldjursbuffé i lantlig herrgårdsmiljö. Boka vårt skaldjurspaket och njut av en vistelse i vårt spa, övernattning, och frukostbuffé.

Afterwork, 26 Maj

Ta med dig kollegorna och njut av en lyxig aw på Elisefarm. Anländ efter 17.30, njut av en god drink i baren och härlig livemusik. Vi serverar en enklare barmeny.

Påsklov, 3-6 April 

Vi sänker åldersgränsen i vårt spa under vissa tider och välkomnar tonåringar från 12 år i vuxet sällskap. Boka dagspa eller spapaket på elisefarm.

Påskfirande, 7-10 April

Vi firar påsk med traditionell påskmat under dagen. Ta med dig familjen eller varför inte kollegorna och njut av övernattning samt en vistelse i vårt spa.

Valborg, 30 April 

tvårätters middag med dessertbuffé. Vi gör upp en eld på innergården och ni får grilla marshmallows. Köp till ett glas mousserande vin och skåla vid bålet. Önskar ni övernatta och besöka vårt spa är det möjligt att boka till.

Morsdagbrunch, 28 Maj

Fira Mamma på morsdag med vad våra gäster beskriver som Skånes bästa brunch! Besök vårt spa före eller efter maten eller kombinera med en golfrunda.

Sista brunchen innan sommaruppehåll, 11 juni

Den 11 juni serverar vi vår sista brunch innan sommaruppehållet. Ta med vänner och familj och njut av allt från kallskuret till belgiska våfflor och bakelser.

Midsommar, 24-25 Juni

Under år 2023 är Elisefarm abonnerat från 14:00 på  midsommarafton.vi serverar vanlig lunch mellan 11:30-14:00 på fredagen. i vanliga fall firar vi med dans runt midsommarstång och traditionell mat.

 

Grillkväll, 16, 23, 30 Juli &
6, 13 augusti

Under söndagar i juli festar vi till det med en BBQ-buffe & Livemusik. Lyxa till det med övernattning och spa!

Sommarlunch, 3 juli – 13 Augusti

Serveringen av vår sommarmeny är mellan 11.30 till 15.00. Därefter serveras vår loungemeny tills kvällsserveringen börjar. Sommarmenyn ersätter ”dagens lunch” som serveras under vår och höst.

Dagens lunch,14 Augusti

Efter sommaruppehållet är vi äntligen tillbaka med servering av dagens lunch. Lunchen serveras i orangeriet mellan 11.30-14.00

Första brunchen, 21 Augusti

Efter sommaruppehållet är vi tillbaka med vår eftertraktade brunch med start den 21 Augusti. Varmt välkomna åter!

Kräftskiva, 1 september

Vi festar till det med en skånsk kräftskiva. Boka även övernattning med spa! Varför inte ta med vänner och familj?

Afterwork, 29 september

Afterwork från klockan 17.30 i festsalen samt loungen med bar, livemusik, samt servering av barmeny. Ta med dig vänner och kollegor och njut av en lyxig aw i herrgårdsmiljö.

Skaldjursafton, 20 Oktober

Vi dukar fram en buffé med skaldjur. Njut av övernattning, en vistelse i vårt spa och en massage när du ändå är här! Välj mellan skaldjurspaket eller endast skaldjursafton.

Höstlov vecka 44

Vi sänker åldersgränsen i vårt spa under vissa tider och välkomnar tonåringar från 12 år i vuxet sällskap.

Årets julklapp, 1 november

Tomten har fyllt på lagret och vi har äntligen börjat sälja våra efterlängtade julklappar i form av presentkort!

Gåsmiddag, 10 & 11 November

Traditionsenligt bjuder vi in till skånsk gåsmiddag
10-12 november. En trerätters middag med twist.

Farsdagbrunch,12 November

Fira Pappa på farsdag med vad våra gäster beskriver som Skånes bästa brunch! Ingen pappa tackar nej till mat. Kombinera med en vistelse i vårt spa innan eller efter brunchen 

Julbord, 24 november – 17 december

Vi firar julen i vår festsal och i orangeriet med Elisefarms magiska julbord i klassisk stil. Fredagar och Lördagar samt Söndag dagtid.

Jullov

Vi sänker åldersgränsen i vårt spa under vissa tider och välkomnar tonåringar från 12 år i vuxet sällskap.

Nyår på Elisefarm

Fira in det nya året med oss på Elisefarm med bland annat 4-rättersmiddag, livemusik, dans och vickning.