fbpx

Företagsgolf 

Företagsgolf på Elisefarm – En av Sveriges bästa golfbanor!

Vårt nätverk med företagspartners växer ständigt, ta chansen att bli en del av vårt nätverk redan idag!
Upplev den prisbelönta banan som flera gånger rankats bland topp tio i Sverige av Golf Digest med motiveringen ”Engelsk Golfkänsla i Skåne, traditionellt tänkande och exklusiva golfupplevelser”.  Golfbanan fick redan efter tre år utmärkelsen ”En av Europas bästa nya golfbanor” av den amerikanska tidningen Golfers Magazine.

Företagsgolf

Företagsgolf med start från en tee – 750 kr exkl. moms/person.

Kanonstart kl. 8.30 eller 9.00 inkl. full tävlingsservice, upp till 44 personer, 39 000 kr exkl. moms.
Kanonstart kl. 8.30 eller 9.00 inkl. full tävlingsservice, upp till 100 personer, 69 000 kr exkl. moms
Kanonstart senare än 09.00 , tillägg enligt överenskommelse.

Våra priser för företagsgolf gäller måndag-torsdag och är exkl. moms.
Priser för fredagar enligt offert.

Vill ni att vi sköter hela arrangemanget?

Vi erbjuder er som bokar företagsgolf med start från en tee full tävlingsservice för 100 kr exkl. moms/person.

Vår tävlingsservice innehåller följande:

Vi lägger upp tävlingen i Golfens IT-System där vi gör en startlista enligt önskemål, skriver ut scorekort, lägger in resultaten och ni får en resultatlista direkt efter spelet.

Vid incheckningen har ni en egen incheckningsdisk. Vi håller i en genomgång av tävlingsreglerna innan start samt mäter era extratävlingar så som längsta drive, närmast hål eller rakast drive.

Vi hjälper er dessutom att sätta ihop ett prisbord från vår golfshop om det önskas.

Vi sköter med andra ord hela arrangemanget från början till slut och ni tillbringar en hel dag tillsammans med era kunder. Vid en kanonstart är full tävlingsservice inkluderad och ingen extra kostnad tillkommer. Banguide ingår i alla ovanstående bokningsalternativ.

More Golf Mastercard Pro Am

Om du bokar vårt företagspaket Birdie, Hole in one eller Eagle så ingår en boll på More Golf Mastercard Pro Am tävling den 9 maj 2022. Erbjudandet gäller i mån av plats!

Vid bokning av en företagsgolf hos oss har ni även möjlighet att boka dessa tillval: 

Pollett och vagn till alla deltagare – 50 kr/deltagare

Hyra golfbilar – 350 kr/bil

2 greenfeecheckar till prisbordet som gäller helgfria vardagar på alla våra banor – 800 kr.
2 greenfeecheckar till prisbordet som gäller alla dagar på alla våra banor – 1 000 kr.
Alla priser ovan är exklusive moms.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss med era önskemål så ser vi till att leverera en oslagbar upplevelse för ert företag och era kunder!

Prislista för företagspaket 2022

Elisefarm bas

25 greenfee
15 000 kr

Elisefarm Birdie

50 greenfee
27 500 kr

Elisefarm Hole in One

100 greenfee
50 000 kr

Elisefarm Eagle

150 greenfee
67 500 kr

Vi kan självklart även hitta andra lösningar om det passar ditt företag bättre.

Elisefarm Golf Club – vår historia

Elisefarm Golf Club – vår historia
Elisefarm är en privat golfanläggning, byggd i en terräng med en fantastisk utsikt över Ringsjön. Hålen slingrar sig fram längs stengärdsgårdar i ett småkuperat landskap och med inslag av strategiska vattenhinder. Greenerna är byggda enligt USGA:s normer och sådda med den traditionella engelska grässorter rödsvingel, vilket gör dem spelbara nästan hela året om. 

Golfbanan är designad av Martin Hawtree, England och invigdes 2005 av Henrik Stenson och Louise Stahle. Hawtree är golfbanedesigner i tredje generationen och har erfarenhet av såväl nybyggnationer, som varsam renovering av gamla golfbaneklenoder som Lahinch, Royal Birkdale, och Royal Melbourne. Hawtree har även designat Vallda GK i Kungsbacka och Simons Golf Club i Helsingör, Danmark. Sedan en tid tillbaka är Hawtree anlitad av Donald Trump i ett projekt i Aberdeen, Skottland för att bygga ”världens bästa golfbana”. 

Martin Hawtree har tagit stor hänsyn till existerande omgivning och banlayouten präglas av hans signifikativa bunkrar och greenområden. Designen har också klassiska förtecken av en brittisk golfbana – djupt rotad i spelets historia.  Banan är utmanande och ger alla spelare, oavsett spelstyrka, en rolig och minnesvärd golf- och naturupplevelse. Banan har par 72 och mäter 5609 meter från gul tee. Från svart ( 6444 m) vit ( 6039 m )respektive blå tee ( 5263 m ) håller den mästerskapsklass.

Vi har 10 minuter mellan bollarna för att slippa stressen och samtidigt uppnå snabbare golfrundor genom att undvika onödiga väntetider. Glöm bort det där med att byta om i bilen och kasta sig ut på första tee med andan i halsen, njut istället av en god lunch och träna lite före rundan om du känner för det. Både medlemmar och gäster kan boka tid på ”mingolf.se”.