fbpx

Skaldjursafton på Elisefarm

Elisefarms skaldjursafton 25 oktober!

Vi dukar upp ett stort bord med havets alla läckerheter, njut av ostron, musslor, goda ostar och mycket mer. Bjud med vänner och familj, beställ in något gott att dricka och njut av ett av våra lyxigaste evenemang på Elisefarm. Vårt evenemang skaldjursafton är en formell tillställning. Nedan kan du läsa mer om vilka paket vi erbjuder. 895:-/person 

 

Bokning

För att boka din vistelse, ring +46 (0) 413 330 70 eller maila info@elisefarm.se alternativt kan du boka direkt på hemsidan!

Skaldjursafton

Anländ till Elisefarm i lagom tid för er bordsreservation, ni blir sedan visade till bordet i festsalen eller orangeriet. Därefter får ni njuta av skaldjursbuffé samt dessertbord.

Paketet inkluderar:
– Möjlighet att beställa halv gratinerad hummer till förrätt, måste förbokas, 150:-
– skaldjursbuffé
– Dessertbord

pris: 895:-/person

Skaldjurspaketet

Anländ till Elisefarm på eftermiddagen och checka in på rummet kl. 15.00. ni har tillgång till vår spaavdelning mellan  15.30-18.30, paketet inkluderar lån av badrock och tofflor. Kvällen börjar ni sedan med ett glas mousserande vin i loungen, därefter avnjuter ni skaldjursbuffén och dessertbordet. Natten spenderar ni i ett av våra rustika hotellrum i herrgårdsmiljö. Morgonen efter dukar vi fram frukostbuffén i orangeriet.

Paketet inkluderar:
– Incheckning 15.00
– Lån av badrock och tofflor
– Tillgång till spaavdelning 15.30-18.30
– Möjlighet att beställa halv gratinerad hummer till förrätt, måste förbokas, 150:-
– Skaldjursbuffé
– Dessertbord
– Övernattning
– Frukostbuffé

Pris från: 2 095 kr / person med del i dubbelrum

allmän information

Under kvällen har du möjlighet att, utöver skaldjursbuffén, njuta av en halv gratinerad hummer till förrätt oavsett vilket paket du bokar. En halv gratinerad hummer är ett tillval och då tillkommer en kostnad på 150:- extra / person. Tillval med hummer måste förbokas, nämn detta när du gör din bokning alternativt kontakta receptionen i efterhand. 

Alkoholhaltiga drycker som ingår i paket får bytas ut mot alkoholfria drycker. 

Specialkost? Meddela oss senast 7 dagar innan ankomst genom att kontakta oss.

Avbokningsregler: Vänligen observera att alla reservationer måste avbokas senast 12.00 dagen innan ankomst, skriftligt via mail (info@elisefarm.se). Avbokning som görs senare än 24 timmar innan ankomst debiteras. Vid utebliven ankomst har Elisefarm rätt att debitera avgift.

Njut av en weekend på Elisefarm…

Vill du lyxa till det med övernattning? Vad passar bättre än en magisk skaldjursafton med övernattning och SPA på Elisefarm? 

Boka övernattning med skaldjursafton här: