fbpx

Frukost & Brunch

Starta morgonen på rätt sätt…

… med en härlig hemlagad frukost eller brunch på Elisefarm. Våra kockar arbetar med noggrant utvalda ingredienser och ser till så att du får en bra start på dagen. Elisefarms frukost & brunch är väldigt omtyckt, se till att boka bord i god tid så att vi kan erbjuda er bästa möjliga upplevelse och service. Inte ute i god tid? Ring och hör med oss om vi har platser kvar.

För bordsbokning, ring +46 (0) 413 330 70 eller maila info@elisefarm.se 

 Hotellfrukost

Börja dagen med en härlig frukostbuffé, njut av hembakt bröd, yoghurt, granola, färsk frukt och mycket mer. 

Frukost serveras i orangeriet måndag till fredag kl. 07.00-10.00 lördag och söndag 08.00-10.00 
Frukost för dig som inte bor hos oss kostar frukosten 175:-

Söndags Brunch

Varje Söndag dukar vi fram vår eftertraktade brunch i festsalen. Här hittar du ett urval av kallskuret, kalla & varma rätter, ostar, frukter, desserter & belgiska våfflor mm. Brunchen serveras  i vår stora festsal, i orangeriet samt på uteserveringen under säsong. Kombinera med dagspa för extra lyx!

För att undvika köer ber vi dig boka och betala din brunch på vår hemsida. Tänk på att vi har begränsat antalet platser vid varje sittning för att undvika trängsel. Det går bra att ändra antal eller boka av fram till 24 timmar före ankomst, avbokning sker skriftligt via mail till info@elisefarm.se. Om ni har barn med i ert sällskap så betalar ni för dem på plats. Ange hur många barn ni önskar boka för i noteringen i onlinebokningen.

Brunch serveras på söndagar & utvalda helgdagar kl: 11.30-15.00
Observera att vi har sommaruppehåll från mitten av juni fram till mitten av augusti.

Pris: 395:-
Barn 3-11 år: 180:-
Barn 0 – 2 år: Gratis

Vi brukar fira morsdag med en stor lyxig brunch men i dessa tider ser det lite annorlunda ut. Söndagen den 31 maj mellan 11.30 – 15.00 dukar vi upp i Festsalen & Orangeriet och bjuder in alla friska och krya till en härlig vårinspererad lunch i form av trerätters lunch.  

Morsdagslunch serveras i festsalen & orangeriet söndagen den 31 maj

Tid: 11.30-15.00

Pris: 325:-

Vill du lyxa till det lite extra så har vi även satt ihop ett paket med trerätterslunch och dagspa!

Morsdaglyx – Morsdagslunch & dagspa 

Tid: Välj mellan morgon eller eftermiddag:
09 – 12 börja med dagspa, avsluta med trerätters.
14 – 17 njut av trerätters, avsluta med dagspa.

Pris: 725:-

Kombinera med SPA…

Vill du lyxa till det? Kombinera en frukost eller brunch med dagspa. Här hittar du en mysig relaxavdelning utomhus och inomhus, varma källor, fotbad, bastu, pool och mycket mer!

Kombinera med SPA…

Vill du lyxa till det? Kombinera en frukost eller brunch med dagspa. Här hittar du en mysig relaxavdelning utomhus och inomhus, varma källor, fotbad, bastu, pool och mycket mer!