Middag

Vår filosofi är att varje måltid ska vara en upplevelse
På Elisefarm arbetar vi med färska råvaror anpassade efter säsong. Har ni barn i ert sällskap ordnar vi självklart enklare rätter. Middag serveras i orangeriet från 18.00 alla kvällar i veckan. På kvällar har vi bara möjlighet att ta emot förbokade gäster,
boka gärna bord i god tid.
Bordsbokning, ring +46 (0) 413-330 70 eller via mail till info@elisefarm.se.
Vår meny 13-16 januari
Med reservation för förändringar.
Vänligen observera att vi har stängt vår restaurang söndag-tisdag from den 10-31 januari.

Elisefarms 3-rätters meny
Rimmad rödingfilé med rödlökscréme, rostad dillfröemulsion, brödcrisp, picklad lök och jordärtskockschips
Svensk hängmörad ryggbiff med karamelliserad lök, körsbär- och vitlökscréme, smörad rödvinssås, rökta tomater och tegelrökt skinka
Björnbär- och yoghurtsorbet med mörk chokladganache, financier med brynt smör, mandelflarn och karamelliserad vit choklad
495 :-

Avbokningsregler
Vänligen observera att alla reservationer måste avbokas senast 12.00 dagen innan ankomst, skriftligt via mail (info@elisefarm.se). Annars debiteras fullt pris. Vid bordsbokning antas trerätters vara bokad.