Vår filosofi är att varje måltid ska vara en upplevelse

På Elisefarm arbetar vi med färska råvaror anpassade efter säsong. Har ni barn i ert sällskap ordnar vi självklart enklare rätter. Middag serveras i orangeriet från 18.00 alla kvällar i veckan. På kvällar har vi bara möjlighet att ta emot förbokade gäster,
boka gärna bord i god tid. 

Bordsbokning, ring +46 (0) 413-330 70 eller via mail till info@elisefarm.se.

 À la carte meny

Med reservation för förändringar

Förrätter

Karamelliserad getostterrin med rödbetscrème, fröcrisp, örtsallad och smörsyrad buntmorot

110:-

Svensk löjrom med rödlökschutney, confiterad färskpotatis, syrad grädde med rostad svartpeppar och dillcrisp

120:-

Varmrätter

Halstrad gös från Ringsjön med blomkålspuré, syltad blomkål, gräslöksvelouté, picklade senapsfrön och friterad svartkål

265:-

Bröst och lår av skånsk anka med körsbärschutney, rostad svensk kål, anksky med portvin och friterad lök

265:-

Grillad mörbakad rotselleri med friterad ostronskivling, syltad shitakesvamp, grönärtscrème, hasselnötter och rostad kål

230:-

Desserter

Mjölkchokladkaramell på pralinébotten med saltrostade jordnötter och smultronsorbet

110:-

Pistagenötskaka med brynt smör, röd äppelpuré, gräddfilsglass och björnbär

110:-

 

Avbokningsregler

Vänligen observera att alla reservationer måste avbokas senast 12.00 dagen innan ankomst, skriftligt via mail (info@elisefarm.se). Annars debiteras fullt pris. Vid bordsbokning antas trerätters vara bokad.