Vår filosofi är att varje måltid ska vara en upplevelse

På Elisefarm arbetar vi med färska råvaror anpassade efter säsong. Har ni barn i ert sällskap ordnar vi självklart enklare rätter. Middag serveras i orangeriet från 18.00 alla kvällar i veckan. På kvällar har vi bara möjlighet att ta emot förbokade gäster,
boka gärna bord i god tid. 

Bordsbokning, ring +46 (0) 413-330 70 eller via mail till info@elisefarm.se.

 À la carte meny Oktober

Med reservation för förändringar

Förrätter

Jordärtskocksterrin med skockachips, bakad jordärtskocka och confiterad vitlök- och persiljeemulsion

120:-

Hummer- och havskräftsbisque med räkor, syrliga morötter och surdegschips

125:-

 Varmrätter

Rimmad torskrygg med rostad sellericrème, blåmusselbuljong, pancetta och syltad silverlök

265:-

Svensk lammrostbiff med smörad rövinssås, rostad vitlök, tomat- och rosmarinchutney och smörrostad brysselkål

265:-

Timjanrostad blomkål med prästostcrème, spenat, hasselnötter och höstäpple

230:-

Desserter

Lingonglass med hasselnötsflarn, hasselnötskaka och mörkchokladganache

115:-

Björnbärsbavaroise, yoghurt- och björnbärssorbet, björnbärscrème och kakcrisp

115:-

 

 

Avbokningsregler

Vänligen observera att alla reservationer måste avbokas senast 12.00 dagen innan ankomst, skriftligt via mail (info@elisefarm.se). Annars debiteras fullt pris. Vid bordsbokning antas trerätters vara bokad.