Vår filosofi är att varje måltid ska vara en upplevelse

På Elisefarm arbetar vi med färska råvaror anpassade efter säsong. Har ni barn i ert sällskap ordnar vi självklart enklare rätter. Middag serveras i orangeriet från 18.00 alla kvällar i veckan. På kvällar har vi bara möjlighet att ta emot förbokade gäster,
boka gärna bord i god tid. 

Bordsbokning, ring +46 (0) 413-330 70 eller via mail till info@elisefarm.se.

 Vår meny 13-16 januari 

 

Med reservation för förändringar.

Vänligen observera att vi har stängt vår restaurang söndag-tisdag from den 10-31 januari. 

Elisefarms 3-rätters meny

Rimmad rödingfilé med rödlökscréme, rostad dillfröemulsion, brödcrisp, picklad lök och jordärtskockschips

Svensk hängmörad ryggbiff med karamelliserad lök, körsbär- och vitlökscréme, smörad rödvinssås, rökta tomater och tegelrökt skinka

Björnbär- och yoghurtsorbet med mörk chokladganache, financier med brynt smör, mandelflarn och karamelliserad vit choklad

495 :-

 

 

 

Avbokningsregler

Vänligen observera att alla reservationer måste avbokas senast 12.00 dagen innan ankomst, skriftligt via mail (info@elisefarm.se). Annars debiteras fullt pris. Vid bordsbokning antas trerätters vara bokad.