Vår filosofi är att varje måltid ska vara en upplevelse

På Elisefarm arbetar vi med färska råvaror anpassade efter säsong. Har ni barn i ert sällskap ordnar vi självklart enklare rätter. Middag serveras i orangeriet från 18.00 alla kvällar i veckan. För vegetariska alternativ, vänligen kontakta receptionen.
På kvällar har vi bara möjlighet att ta emot förbokade gäster, boka gärna bord i god tid. Bordsbokning, ring +46 (0) 413-330 70 eller via mail till info@elisefarm.se.

Köksmästarens trerättersmeny

Vecka 23

Sotad fröjalax med lättrökt färskost, rimmad gurka, kavring och krasse

 

Svensk hängmörad ryggbiff med grillad morot, dragon- och oxfettsemulsion, rödvinssås med timjan, potatis och syltade vinbär

 

Pistachfinancier med jordgubbar, inkokt rabarber, citronverbenaglass och krispig mörk choklad

Med reservation för förändringar