Vår filosofi är att varje måltid ska vara en upplevelse

På Elisefarm arbetar vi med färska råvaror anpassade efter säsong. Har ni barn i ert sällskap ordnar vi självklart enklare rätter. Middag serveras i orangeriet från 18.00 alla kvällar i veckan. På kvällar har vi bara möjlighet att ta emot förbokade gäster, boka gärna bord i god tid. Bordsbokning, ring +46 (0) 413-330 70 eller via mail till info@elisefarm.se.

Köksmästarens trerätters

Förrätter 

Sotad torskrygg / Torkad äggula / Rödbetor / Picklad shiitake / Krasse

Varmrätter

Hängmörad svensk ryggbiff  / Oxfett emulsion / Grillad rotselleri / Dragon / Senapskrasse 

Desserter

Inkokt päron / Pistagekaka / Kärnmjölkssorbet / Lingon 

För vegetariska alternativ, vänligen kontakta receptionen.
Med reservation för ändringar