fbpx

Elisefarm – En upplevelse för alla

Elisefarm är en privat golfanläggning, byggd i en terräng med en fantastisk utsikt över Ringsjön. Hålen slingrar sig fram längs stengärdsgårdar i ett småkuperat landskap och med inslag av strategiska vattenhinder. Greenerna är byggda enligt USGA:s normer och sådda med den traditionella engelska grässorter rödsvingel, vilket gör dem spelbara nästan hela året om. Med fem tee erbjuder Elisefarm en tuff utmaning från backtee men en härlig golfupplevelse för alla. Hit är du som golfare välkommen att uppleva en av Sveriges bästa golfbanor. Med en komplex anläggning har vi möjligheten att göra ditt besök till en härlig vistelse utöver det vanliga.

Greenfee på Elisefarm Golf Club...

På Elisefarm bokar du din starttid genom Min Golf. Just nu undviker vi att köra golfbil på banan för att minimera risken för skador, för mer information kontakta gärna vår reception.

Som medlem kan du ta med upp till tre gäster, förutsatt att du själv spelar i bollen, gästgreenfee är då 30% rabatt på gällande greenfeepris.

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast tre timmar före start. En greenfeebokning måste vara korrekt avbokad senast tre timmar innan starttiden, för att kunna återbetalas.

Varje starttid måste ankomstregistreras i Elisefarms reception senast 20 minuter innan tee time. Vi genomför greenfeekontroller med jämna mellanrum. Vid golfspel utan korrekt betald greenfee debiteras dubbel avgift.

Bra att veta om golf på Elisefarm…

Vår Slopetabell hittar du här: Damer & Herrar.
Här hittar du vårt Scorekort, vår Banguide och även våra Lokala Regler.

Gällande greenfee jobbar vi med dynamisk prissättning och priset beror på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela. Varje starttid måste ankomstregistreras och betalas i Elisefarms reception, senast 20 minuter innan tee time. Vi genomför greenfeekontroller med jämna mellanrum. Vid golfspel utan korrekt betald greenfee, debiteras dubbel avgift
(gällande greenfee för aktuell starttid x 2).

Receptionen

Receptionen är öppen alla dagar mellan kl. 08.00 – 17.00. Bokning och betalning av greenfee görs i Min Golf eller i receptionen. Vi tar inte längre emot swish betalningar för greenfee. Alla gäster måste ankomstregistrera sig i receptionen. 

Golfbanan 

Golfbanan är öppen året om så länge vi inte har frost eller snö. Vi har alltid öppet med ordinarie greener.

Student

Om du studerar på universitet eller högskola så har du möjlighet att ta dela av vår studentgreenfee – 30% på greenfee. Studentrabatt gäller fram till det året då du fyller 28 år mot uppvisande av studentlegitimation.

Juniorer

För dig under 21 år gäller alltid halva priset på greenfee mot uppvisande av legitimation.

Övningsområde

Med driving range, putting green och chipping green har du alla möjlighet att träna golf. Vill du värma upp på drivingrangen så betalar du enkelt med kontokort.

Gäst med introduktionskort

Innehavare av PGA-kort spelar som vår gäst en gång per år. Anmälan skall göras till receptionen vid bokning, minst en dag före spel.

Golfbil & Vagn

Golfbil 18 hål: 450kr / 9 hål: 225kr
Med sjukintyg, 18 hål: 350kr / 9 hål: 125kr
Vagnhyra: 60kr /dag

 

Hyr Golfset

På Elisefarm kan du hyra golfset. Vi hyr ut golfklubbor och golfbag i fint skick för 250kr per dag. Då vi endast har ett begränsat antal set rekommenderar vi er att boka i förväg genom att maila info@elisefarm.se.

Varje måltid ska vara en upplevelse

Mat är vår passion, här serverar vi frukost, brunch, lunch, fika samt trerätters middag. Hit är du som golfare välkommen både innan, mitt i och efter golfrundan. Ni hittar även en kiosk på tians tee med lättare mat och dryck. Vill du veta mer om vad vi serverar och vilka tider vi har öppet kan du läsa mer här. 
Restaurangen