Elisefarm – En upplevelse för alla

Elisefarm är en privat golfanläggning, byggd i en terräng med en fantastisk utsikt över Ringsjön. Hålen slingrar sig fram längs stengärdsgårdar i ett småkuperat landskap och med inslag av strategiska vattenhinder. Greenerna är byggda enligt USGA:s normer och sådda med den traditionella engelska grässorter rödsvingel, vilket gör dem spelbara nästan hela året om. Med fem tee erbjuder Elisefarm en tuff utmaning från backtee men en härlig golfupplevelse för alla. Hit är du som golfare välkommen att uppleva en av Sveriges bästa golfbanor. Med en komplex anläggning har vi möjligheten att göra ditt besök till en härlig vistelse utöver det vanliga.

Varje måltid ska vara en upplevelse

Mat är vår passion, här serverar vi frukost, brunch, lunch, fika samt trerätters middag. Hit är du som golfare välkommen både innan, mitt i och efter golfrundan. Ni hittar även en kiosk på tians tee med lättare mat och dryck. Vill du veta mer om vad vi serverar och vilka tider vi har öppet kan du läsa mer här. 
Restaurangen

Bra att veta om golf på Elisefarm…

Vår Slopetabell hittar du här: Damer & Herrar. Här hittar du vårt Scorekort och även våra Lokala regler

Receptionen

Receptionen är öppen alla dagar mellan kl. 08.00 – 17.00. Bokning och betalning av greenfee görs i appen Sweetspot eller i receptionen. Vi tar inte längre emot swish betalningar för greenfee. Alla gäster måste ankomstregistrera sig i receptionen. 

Golfbanan 

Golfbanan är öppen året om så länge vi inte har snö. Vi har alltid öppet med ordinarie greener. Under vintern finns det ingen möjlighet att klippa på golfbanan. 

Övningsområde

Med driving range, putting green och chipping green har du alla möjlighet att träna golf. Vill du värma upp på drivingrangen så betalar du enkelt med kontokort.

Gäst med introduktionskort

Innehavare av PGA-kort spelar som vår gäst en gång per år. Anmälan skall göras till receptionen vid bokning, minst en dag före spel.

 

Golfbil & Vagn

18 hål – 400kr / 9 hål 200kr
Med sjukintyg, 18 hål  300kr / 9 hål 150kr
Vagn – 60kr

 

Hyr Golfset

På Elisefarm kan du hyra golfset. Vi hyr ut golfklubbor och golfbag i fint skick för 250kr per dag. Då vi endast har ett begränsat antal set rekommenderar vi er att boka i förväg genom att maila info@elisefarm.se.

 

 

Aktuellt väder