Valborgsfirande på Elisefarm

Firar valborg på Elisefarm 

Trots rådande omständigheter håller vi öppet precis som vanlig men självklart gör vi allt vi kan för att du ska få en trygg och säker upplevelse hos oss. Vi håller oss ständigt uppdaterade och följer rekommendationer från FHM . 

Mer information om valborg kommer snart!

Njut av valborg hela helgen…

Vill du lyxa till det och komma bort?  Vad passar bättre än en magisk upplevelse på Elisefarm? Njut av ett spapaket, en lunch i restaurangen, en runda golf eller en magisk trerättersmiddag.

Kontakta oss för att göra din valborgs-bokning!

 

Njut av valborg hela helgen…

Vill du lyxa till det och komma bort? Allt är inte precis som vanligt men vi vill ge dig möjligheten att komma bort från vardagen. Vad passar bättre än en magisk upplevelse på Elisefarm? Njut av ett spapaket, en lunch i restaurangen, en runda golf eller en magisk trerättersmiddag.

Kontakta oss för att göra din valborgs-bokning!

 

Ge bort en upplevelse på valborg...

För dig som stannar hemma har vi den ultimata lösningen, ge bort ett presentkort till någon du tycker om. Du kan köpa ditt presentkort online, välj mellan olika paket eller bestäm själv ett belopp. Presentkortet får du levererat på mail, sedan kan du skriv ut och ge bort presenten eller vidarebefordra mailet till en god vän. Självklart kan du även komma förbi eller kontakta receptionen. 

Fira Valborg med golfpaket

Golfpaket
med boende
mitt på banan

Fira Valborg med spapaket

Koppla av i
vårt magiska
SPA