Påsk på Elisefarm

Precis som vanligt firar vi påsk på Elisefarm tillsammans med er…

Ta med, familj och vänner och njut av påskfirande på Elisefarm med god mat, golf, ett mysigt spa och mycket mer.
Under den 29 & 30 mars serverar vi Elisefarms påsklunch och den 31 mars & 1 april dukar vi fram vår påskbrunch med äggjakt för alla barn.
Vid frågor & funderingar, kontakta oss på 0413 330 70 eller info@elisefarm.se

Påsklov för ungdommar…

Självklart tycker vi att alla tonåring är välförtjänta till en vistelse i vårt spa under påsklovet Därför sänker vi åldersgränsen till 12 år under utvalda dagar och tider. Vänligen observera att tonåringar endast kan besöka vår spaavdelning med sällskap av vuxen, dessutom är det viktigt att vi bibehåller en lugn miljö i spaavdelningen. 

Påskbrunch

Söndagen och måndagen den 31 mars & 1 april dukar vi upp vår påsk-inspirerade brunch i festsalen, orangeriet och loungen. Brunchen serveras från 11.30 till 14.00. Här hittar du ett urval av kallskuret, kalla & varma rätter, ostar, frukter, desserter & belgiska våfflor mm. Brunchen serveras  i vår stora festsal, i orangeriet samt på uteserveringen under säsong.
Kombinera med ett besök i vår spaavdelning innan eller efter brunchen!

För att undvika köer ber vi dig boka och betala din brunch på vår hemsida. Vi har begränsat antalet platser vid varje sittning för att undvika trängsel. Det går bra att ändra antal eller boka av fram till 24 timmar före ankomst, avbokning sker skriftligt via mail till info@elisefarm.se

Pris: 415kr

 

Golfpaket?

GOLF, PÅSKMAT, ÖVERNATTNING & SPA ÄR
ETT VINNANDE KONCEPT. KONTAKTA
RECEPTIONEN FÖR ATT SÄTTA IHOP DITT EGNA PÅSK-GOLFPAKET

 

 

ÄGGJAKT

PSST…VI VÄLKOMNAR BARNEN ATT DELTA I ELISEFARMS ÄGGJAKT UNDER SÖNDAGENS BRUNCH. 
(ENDAST BARN SOM DELTAR I BRUNCHEN KAN TÄVLA.)
 

 

 

övernattning & spa?

SJÄLVKLART KAN DU LYXA TILL DET MED ETT SPAPAKET I PÅSK. HÖR AV DIG TILL RECEPTIONEN SÅ HJÄLPER DIG ATT SÄTTA IHOP ETT SPAPAKET
MED PÅSKMAT!

Njut av påsken hela helgen…

Vill du lyxa till det och komma bort över påsken? Allt är inte precis som vanligt men vi vill ge dig möjligheten att komma bort från vardagen. Vad passar bättre än en magisk upplevelse på Elisefarm? Under påsklovet sänker vi åldersgränsen i spaavdelningen och välkomnar ungdomar från 12 år i vuxet sällskap. Kombinera din övernattning med 

Kontakta oss för att göra din påsk-bokning!

 

Njut av påsken hela helgen…

Vill du lyxa till det och komma bort över påsken? Allt är inte precis som vanligt men vi vill ge dig möjligheten att komma bort från vardagen. Vad passar bättre än en magisk upplevelse på Elisefarm? Under påsklovet sänker vi åldersgränsen i spaavdelningen och välkomnar ungdomar från 12 år i vuxet sällskap. Vi serverar även en härlig påsklunch under fredagen & lördagen. På söndagen lyxar vi till det med brunch. På kvällstid  serverar vi såklart vår traditionella påskmiddag hela helgen.

Kontakta oss för att göra din påsk-bokning!

 

Vi sänker åldersgränsen i vårt SPA…

Under påsklovet välkomnar vi ungdomar från 12 år i vuxet sällskap under helgfria vardagar. Det gäller både spapaket med övernattning och dagspa. Eftersom att påskpaketen endast är temporära erbjudanden går de endast att boka via receptionen och inte online. Erbjudanden gäller barn 12-16 år gamla i vuxet sällskap.

Bokning: 0413-330 70 / info@elisefarm.se 

Spapaket & behandling

Spapaket för ungdom & vuxen
Gäller under  3 -6 april samt 10-13 april.
Unna familjen en helhetsupplevelse under påsklovet och spendera ett dygn på Elisefarm. Njut av en trerättersmiddag i Orangeriet, övernatta med familjen i herrgårdsmiljö. Morgonen efter serverar vi vår härliga frukostbuffé, sedan har ni tillgång till spaavdelningen 08.30-11.30 på avresedagen.

Pris: Från 1320kr / vuxen och 650kr / barn (12-16 år)

Duobehandling
Gäller under 3 -6 april samt 10-13 april för ett barn 12-16 år och en vuxen.
Behandlingarna utförs av en spaterapeut i samma rum, ni turas om att få behandling och era fötter ompysslade. 
Vuxen: Ansiktsbehandling + fotbehandling.
Barn: Aromamassage + fotbehandling. 

Pris:  995 :- för ett barn (12-16 år) & en vuxen

DAgspa

Spalov
Gäller under  3 -6 april samt 10-13 april.
Endast dagspa 08.30-11.30

Njut av påsklovet och unna barnen en vistelse i spaavdelningen. Koppla av i relaxavdelningen, njut i våra varma källor eller varför inte kliva in i ångbastun eller torrbastun? Kika i vår spameny och beställ in något gått att äta eller dricka. 

Pris:  395:-/ vuxen och 250:- / barn

Fira påsken med golfpaket

Golfpaket
med boende
mitt på banan

Fira påsken med spapaket

Koppla av i
vårt magiska
SPA

Ge bort en upplevelse i påskpresent...

För dig som stannar hemma i påsk har vi den ultimata lösningen, ge bort ett presentkort till någon du tycker om. Du kan köpa ditt presentkort online, välj mellan olika paket eller bestäm själv ett belopp. Presentkortet får du levererat på mail, sedan kan du skriv ut och ge bort presenten eller vidarebefordra mailet till en god vän. Självklart kan du även komma förbi eller kontakta receptionen.