fbpx

Nyårsfirande på Elisefarm

Fira nyår på Elisefarm

Börja kvällen med ett glas mousserande och tilltugg. Avnjut sedan en vackert komponerad 4-rätters middag med tillhörande vinpaket samt kaffe och avec i vår festsal. Champange vid 12-slaget till fyrverkerier, vickning, livemusik med MIDAS coverband mellan 22:00-02:00 och dans.

Pris per kuvert:  2 595 kr

Lyxa till det med övernattning i herrgårdsmiljö med nyårspaketet från 3 595 kr per person med del i dubbelrum.

                                                                                                                                   Menyn kommer i december

Njut av det nya året hela helgen…

Vill du lyxa till det och komma bort?  Vad passar bättre än en magisk upplevelse på Elisefarm? Njut av ett spapaket, en lunch i restaurangen, en runda golf eller en magisk trerättersmiddag.

Kontakta oss för att göra din nyårs-bokning!

 

Njut av valborg hela helgen…

Vill du lyxa till det och komma bort? Allt är inte precis som vanligt men vi vill ge dig möjligheten att komma bort från vardagen. Vad passar bättre än en magisk upplevelse på Elisefarm? Njut av ett spapaket, en lunch i restaurangen, en runda golf eller en magisk trerättersmiddag.

Kontakta oss för att göra din valborgs-bokning!

 

Ge bort en upplevelse...

För dig som stannar hemma har vi den ultimata lösningen, ge bort ett presentkort till någon du tycker om. Du kan köpa ditt presentkort online, välj mellan olika paket eller bestäm själv ett belopp. Presentkortet får du levererat på mail, sedan kan du skriv ut och ge bort presenten eller vidarebefordra mailet till en god vän. Självklart kan du även komma förbi eller kontakta receptionen. 

Fira Valborg med golfpaket

Golfpaket
med boende
mitt på banan

Fira Valborg med spapaket

Koppla av i
vårt magiska
SPA