Rustika lokaler från 1845

Elisefarm ligger mitt i Skåne och erbjuder en lugn och avkopplande Herrgårdsmiljö för er konferens. Här kan du skapa möten i en avkopplande miljö med ett utbud av mötesrum för både små och stora grupper. I alla lokaler och rum finns trådlöst internet och sedan den 1 november 2019 har vi uppgraderat vårt internet på hela anläggningen.

 Nedan hittar ni information om vilka lokaler vi erbjuder.

Västra Flygeln

Salen är ljus och luftig och rymmer minst 170 personer. De gamla logportarna är ersatta av smårutiga fönsterpartier och de ursprungliga balkarna finns kvar och ger salen en alldeles speciell karaktär. Normalt är salen möblerad med runda bord som fungerar bra vid diskussioner men här finns alla möjligheter att skräddarsy lokalen efter era behov.

Teknisk utrustning: Projektor, högtalare, mikrofoner & myggor.

Herrgården

I Herrgården tar vi emot mindre sällskap på upp till 15 personer i styrelsesittning, här sitter ni avskilt och kan diskutera i lugn och ro utan att någon stör. I direkt anslutning till konferensrummet finns ett flertal fåtöljer och soffor som är uppskattade för grupparbeten. I köket tänder vi gärna en brasa i öppna spisen och här dukar vi upp för- och eftermiddagskaffe.

Teknisk utrustning: Projektor & högtalare

Klubbhuset

Klubbhuset är från 1700-talet och inbjuder till trevlig samvaro. Här finns det plats för upp till 25 personer. Konferensen i Klubbhuset är ljus och luftig med utsikt över putting-greenen och dammen. Lokalen har luftkonditionering, takmonterad projektor och bekväma konferensmöbler. 

Teknisk utrustning: Projektor & högtalare

Klubbhuset andra våningen

På våning två i Klubbhuset finner ni en ljus lokal som rymmer 20 personer. Lokalen har luftkonditionering, takmonterad projektor och bekväma konferensmöbler. Njut av vacker utsikt över dammen.

Teknisk utrustning: Projektor & högtalare