fbpx

Bo i våra rum med rustik och lantlig karaktär

Här kan du koppla av i våra personligt inredda hotellrum.

På Elisefarm har vi 31 dubbelrum, totalt 64 bäddar, alla med hotellstandard. Rummen är inredda i de befintliga byggnaderna: Huvudbyggnaden, Herrgården, Stallet och Klubbhuset. Alla rum har TV och trådlöst internet. Rummen är personligt inredda och har en ”hemma hos” känsla med lantlig karaktär med utsikt över Ringsjön, golfbanan eller trädgården.

I Herrgården finns det ett stort öppet kök med öppen spis, ett konferensrum för upp till 15 personer och två salonger med soffor och fåtöljer. På övervåningen finns det 6 dubbelrum alla individuellt inredda. Två av rummen är minisviter. I Herrgården finns det gott om möjlighet till samvaro i mysig miljö. I trädgården utanför Herrgården finns en pool 5×10 m som är uppvärmd under säsong.

Stallet är en vacker gråstenslänga som tidigare varit tjänstebostad. Huset är inrett i två plan, nedre våningen har fyra stora dubbelrum med välvda stallfönster. Här finns vår bröllopssvit med hörnbadkar och dubbla handfat och sängen är en romantisk gustaviansk himmelssäng med härlig utsikt över Ringsjön och golfbanan. Från övre våningen ser man Ringsjön och golfbanan från i stort sett alla rum. 

I Klubbhuset finns en konferenslokal för upp till 25 personer. I en vinkel till konferensdelen finns 7 dubbelrum.

Boende med hund

Vi förstår om ni vill ta med er fyrbenta vän på semestern. Här välkomnar vi hundar på hela anläggningen och på golfbanan i koppel. Hundar får inte vistas i restaurangen men är välkomna på uteserveringen. Vi har ett begränsat antal hundrum, uppge vid bokning om ni planerar att ta med er vän! Tillägg för hundrum tillkommer.

Boka boende