Hur vi hanterar Covid-19

Välkommen till Elisefarm

Våra dörrar till Elisefarm står självklart öppna trots rådande omständigheter. Vi följer noga utvecklingen och tar myndigheternas rekommendationer på största allvar. Vi uppmanar alla att ta hand om varandra och hålla avstånd. Vi som många andra hotell har en lägre beläggning än vanligt och detta bidrar också till en lugnare tillvaro för befintliga gäster. 

Självklart går ingen av våra medarbetare till hotellet med minsta tecken på förkylningssymtom, vi ber våra gäster följa samma riktlinjer. Enligt våra ordinarie städrutiner så fortsätter vi med att desinficera alla ytor och dörrhandtag. Handsprit finns, precis som vanligt, på alla offentliga toaletter, och vi påminner om extra noggrann handtvätt för både gäster och personal.

Åtgärder vi tagit inom våra avdelningar:

SPA
Vi har ett begränsat antal platser i vårt SPA och erbjuder just nu endast spa för icke boende gäster under förmiddagen. Boende gäster har endast tillgång till SPA under eftermiddagen. Vattnet i vårt spa är behandlat med klor och innebär ingen risk för smittspridning, handdukar byts regelbundet ut på vilosängarna.
 
Hotell
Vi har möjlighet att separera de flesta sängar i hotellrummen om ni inom ert sällskap skulle vilja hålla avstånd till varandra. Handsprit finns i samtliga byggnader. Vi har en max kapacitet på 48 personer när det gäller övernattande gäster.
 
Restaurang
Vi befinner oss ute på landet och erbjuder rymliga lokaler. När vi har många gäster delar vi upp gästerna i två separata lokaler, i Orangeriet och Västra. Vi ser alltid till så att sällskap sitter minst 1 meter ifrån varandra för att undvika trängsel. Frukost och brunch serveras på buffé, alla andra måltider serveras på tallrik vid bordet. Vi har markeringar för avstånd och handsprit finns.
 
Konferens
I vår lokal ”Västra” har vi möjlighet att ta emot 250 personer, det innebär att vi kan sprida ut samtliga deltagare med minst en meters avstånd. Vi anpassar oss efter era önskemål och tar de åtgärder som krävs. Vi erbjuder självfallet bordsservering för lunch/middag. 
 
Avbokning
När det gäller bokning av hotell / restaurang / spa kan du boka av din vistelse upp till 48 timmar innan ankomst utan extra kostnad. Har det passerat 48 timmar innan ankomst är bokningen inte avbokningsbar, däremot är den ombokningsbar. Det innebär att du närsomhelst kan flytta fram din bokning. Giltig avbokning ska göras senast 14.00, görs avbokningen senare bokning vara avbokad dagen efter. Avbokning sker endast via mail till info@elisefarm.se, uppge ditt bokningsnummer.

Tillsammans med ansvarstagande gäster kan vi bedriva en säker verksamhet trots att vi befinner oss i en pandemi. Stötta lokala företag så att de kan få finnas kvar, ta hand om varandra och håll avstånd. Stanna hemma vid tecken på minsta lilla symptom. Tänk på att det är den enskildes ansvar att hålla det avstånd som behövs inom ett sällskap. Tillsammans med er kan vi klara detta tillsammans!

Kram, Elisefarmarna.