Hur vi hanterar Covid-19

Välkommen till Elisefarm

Våra dörrar till Elisefarm står självklart öppna trots rådande omständigheter. Vi följer noga utvecklingen och tar myndigheternas rekommendationer på största allvar. Vi uppmanar alla att ta hand om varandra och hålla avstånd. Vi som många andra hotell har en lägre beläggning än vanligt och detta bidrar också till en lugnare tillvaro för befintliga gäster. 

Självklart går ingen av våra medarbetare till hotellet med minsta tecken på förkylningssymtom, vi ber våra gäster följa samma riktlinjer. Enligt våra ordinarie städrutiner så fortsätter vi med att desinficera alla ytor och dörrhandtag. Handsprit finns, precis som vanligt, på alla offentliga toaletter, och vi påminner om extra noggrann handtvätt för både gäster och personal.

Restaurang
Efter nya beslut från Folkhälsomyndigheten serverar vi nu Frukost på buffé igen. Innehållet är desamma som tidigare.
Under lunchen erbjuder vi en a la carte meny med bordsservering det gäller även under middagen.

SPA
Vi har begränsat antalet personer som får vistas i vårt SPA. Våra pooler är klorerade och innebär ingen ökad risk för eventuell smittspridning.

Avbokning
Vi har nu återgått till ordinarie avbokningsregler. De hittar du på vår hemsida och även i din bekräftelse vid bokning. Giltig ombokning & avbokning sker skriftligt, endast via mail info@elisefarm.se senast klockan 12.00. Vid avbokning efter 12.00 antas bokning vara avbokad först dagen efter. Mail måste innehålla bokningsnummer.